Nettbutikk Media Home🇺🇸 TILBUD KANALISERING Login

Blog

Er du Forberedt til 2025?

norsk Sep 18, 2024

I det vi nærmer oss slutten av år fem i den syv-årige syklusen, kjent som Nytelelses-året, står vi ved en viktig terskel. For de som ennå ikke har omfavnet sitt sanne jeg, kan dette være en utfordrende tid. Energien i 2025 vil gi oss muligheten til å forankre en høyere bevissthet og styrke vårt samspill med vårt multidimensjonale Jeg. Sløret mellom vår verden og åndeverdenen tynnes, og mystiske opplevelser intensiveres.

 

Aktiv Medskaper

Er du klar til å møte hva dette betyr for deg og livet du lever i dag? Har du aktivert hjertefrekvensen, kan du kanskje allerede kjenne på friheten ved å leve autentisk. Dette åpner opp nye muligheter for å være en medskaper av en ny, bedre jord, ved hjelp av dine egne sjels-ressurser. Men i en verden av dualitet følger også utfordringer som kan kreve mye energi og tappe deg for overskudd.

 

Frekvensaktivering

Hvis du ennå ikke har stilt deg spørsmålet: Hvem er Jeg? er det nå tid for stillhet og introspeksjon. Spør deg selv om du fylles med kjærlighet, glede og takknemlighet, eller om du møter begrensninger gjennom negative tanker og følelser som holder deg tilbake.

Det er mange energier i spill, både positive og negative, som opererer på ubevisste nivåer, og begge påvirker din menneskelige opplevelse. Ved å være åpen vil du lettere kunne identifisere hvilke krefter som styrer dine valg. Dette er grunnen til at Zarius & Det 7 Rådet ønsker å hjelpe deg med å navigere overgangen til en høyere bevissthet. Lyset overgår alt mørke.

 

Din Personlige Reise

Ønsker du å vite hvor du står og hva som venter deg basert på din nåværende frekvens? Frem til 1. oktober tilbyr vi reduserte priser på kanaliseringer. Dette er din sjanse til å dykke dypere inn i din egen bevissthet og forberede deg på det kommende året. Klikk her for å bestille din kanalisering.

 

Stå Sterkt i Din Kraft

Hvordan kan du stå trygt i din egen kraft i denne transformative tiden? Rådet har gitt oss syv steg for å aktivere høyere frekvenser. Alt begynner med å sette av tid, prioritere, og lytte til hva som må frigjøres av tilærte trossystemer som holder deg bundet i gamle mønstre. La ditt lys skinne, og sammen kan vi skape en mer harmonisk, gledelig og fredfull jord!✨🌍❤️

Ta skrittet inn i 2025 med åpenhet og styrke. La oss gå denne reisen sammen, og omfavne de endringene som vil lede oss mot en lysere fremtid.✨

Close