Blog

Å Lytte til Sjelens Kall✨

norsk vision quest 2025 Sep 26, 2024

Å Lytte til Sjelens Kall: En Transformativ Reise til Sedona

Når sjelen kaller, lytter vi med en urokkelig tillit, tro og aksept, vel vitende om at noe større venter i horisonten. For seksten år siden inngikk jeg en pakt med Zarius om å dedikere livet mitt til min misjon, ledet av universets kraftfulle energi. Denne forpliktelsen har vært kilden til mange magiske og uforklarlige opplevelser. Å ære sjelens kall åpner dørene til nye opplevelser, mennesker og situasjoner som støtter vår misjon og gjør drømmer til virkelighet.

Zarius & Det 7 Rådet har lenge vært mine lysende veiledere, og gir meg innsikt i den syvårige syklusen som avslører nye energier hvert år. Disse energiene gir oss verktøyene til å navigere og transformere lavere frekvenser, og hjelper oss å bli medskapere av en ny og bedre jord, drevet av vår egen visjon.

Etter år med å undertrykke vår egen kraft gjennom kontroll og makt, har følelseskroppen blitt overstimulert. Nå, mer enn noen gang, er det tid for å bryte løs fra denne undertrykkelsen. Flere av oss våkner til vårt sanne jeg, og aktiverer våre unike frekvenser. Zarius & Det 7 Rådet har gjentatte ganger kalt meg til Sedona, et sted hvor Moder Jords følelsessenter er sterkt tilstede. Sedonas magiske fjell speiler vårt samspill med Gaia og universet gjennom kraftfulle vortexer som renser, frigjør og styrker forbindelsen mellom kropp og sjel. Her kan vi tillate vårt autentiske jeg å skinne, frigjort fra kollektiv undertrykkelse og gjenforenet med kildens-kraft.

Året 2025 markerer et avgjørende øyeblikk for å låse opp sjelens rike ressurser og forsterke misjonen du er bestemt til å dele med verden. Vi står overfor valget om å stille spørsmål som bare sjelen kan svare på, og dermed åpne veien til fred gjennom aksept av vår egen kraft. Ved å styrke forbindelsen med vårt multidimensjonale Jeg, åpner vi opp for mystiske opplevelser som vil endre vår oppfatning av verden.

Oppstigningen er i full blomst, og sjelens kall blir sterkere for hver dag. Når døren til høyere bevissthet åpnes, kan den ikke lukkes igjen. Vision Quest 2025 er et resultat av visdommen og budskapene fra universell kraft. Alle som er villige til å la sjelen vise vei og ære sin visjon for en ny og bedre jord, er invitert til å bli med.

Vi inviterer deg til å bli med på en uforglemmelig reise til Sedona sammen med andre hjertestyrte visjonærer, fakkelbærere og lysarbeidere. Sammen vil vi skape et hellig rom hvor magi kan oppstå, akkurat slik Zarius & Det 7 Rådet har formidlet: "Det er i samhørigheten mellom sjeler og den kraft som dannes, at magi finnes."

Bli med på denne transformative reisen og oppdag magien i samspillet mellom Moder Jord, menneskehet og Universell Kraft.

Finn all informasjon om reisen og programmet her: Sedona Vision Quest Retreat.

La oss sammen skape en ny og bedre verden gjennom vår felles visjon.

Close