Nettbutikk Media Home🇺🇸 TILBUD KANALISERING Login

Blog

Dette SLUKKER Flammen i Hjertet❤️‍🔥

 

Det å gi andres drømmer mer oppmerksomhet enn dine egne slukker flammen i hjertet. Når du er mer opptatt av å leve opp til andres forventninger og lar dette styre handlingene dine, slukker flammen i hjertet. Når du spiller deg selv mindre for å bli likt og akseptert, slukker flammen i hjertet.

Det er kanskje ingen overraskelse at overskuddsenergi får hjertet til å synge, og derfor er det så viktig å eie din egen energi og være bevisst på hvordan du forvalter den i møte med mennesker, situasjoner og opplevelser. Alle "leser" energi på sin måte, men de fleste stoppes av manglende tillit, tro og aksept av sitt sanne jeg. Når andres meninger veier tyngre enn egen intuisjon, er vi fanget i en virkelighet hvor makt og kontroll styrer våre valg.

Er du klar til å ta ansvar for hva du bringer til livet gjennom energien du sender ut? Klikk video for å se et utdrag av workshopen Magiens Verden - Tillit, Tro og Aksept.

Gjennom et samarbeid med mine guider, de høyfrekvente energiene Zarius & Det 7 Rådet, har jeg skapt programmet «Energy Reset Intensive» - et transformerende og kraftfullt 3-dagers program designet for å hjelpe deg med å resette energien til ditt autentiske vibrasjonspunkt, slik at du kan være den bevisste og autentiske (vei)lederen du vet du er - uavhengig av hvilke energier som er i omløp.

Lær mer om 3-Dagers Energy Reset Intensive hvor jeg jobber personlig med deg. For mer informasjon og søknad, klikk her.

Close